خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5761 سوال توسط 182972 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: zogmaHawRog
صفحه: [1]
نويسنده سوال: نامه ریاست جمهوری  (دفعات بازدید: 191 بار)
rk
ارباب رجوع
*
« : 01 مرداد 1390,ساعت 12:00:40 »

باسلام من نامه ریاست جمهوری را آوردم خدمت حضرات اما گفتید بروید بودجه نیست خودمان خبرتان میکنیم پس چی شد چند سال گذشت ( کبوترخانی )
mansari
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #1 : 02 مرداد 1390,ساعت 06:12:35 »

با سلام وتشكر از ارتباط شما
درخواستهاي بسيار زيادي در سفر رياست محترم جمهور به ايشان داده شده كه اجابت همه آنها مقدور نيست.با توجه به ميزان اعتبار تخصيصي و الويت بندي خواسته ها در برنامه كاري قرار ميگيرند.
rk
ارباب رجوع
*
« پاسخ #2 : 02 مرداد 1390,ساعت 10:15:31 »

آقای منصوری میشه بگین ما کجای این اولویت قرار داریم من توی آژانس کار میکردم با خالص دریافتی 150 درماه .آیا این اولویت دریافت  نیست سال 80لیسانس گرفتم اما نتونستم کار گیر بیارم پدر  مادر پیری دارم که باید خرجشان رابدم مستاجر هم هستم البته هیچ امیدی به پاسخ نامه ندارم چون بند ( پ ) ندارم امااگه کسی مشکلات من را داشت خواهش میکنم به دادش برسید.
mansari
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #3 : 05 مرداد 1390,ساعت 10:31:40 »

با سلام مجدد
در خواست قبلي شما مشخص نبود و به نظر ميرسيد كه تقاضاي احداث جاده روستائي باشد.
علي الرغم كمبود شديد نيرو ي انساني در سالهاي اخير هيچگونه مجوزي جهت استخدام به اين اداره كل داده نشده است. و درسال 90 فقط سه نفر مهندس عمران از طريق آگهي عمومي توسط استانداري گزينش و معرفي شده اند در حال حاضر استخدام نيروي انساني جهت دستگاههاي دولتي توسط استانداري و از طريق برگزاري آزمون ميباشد. در صورتي  فردي را سراغ داريد كه به قول شما از طريق بند(پ)  بعنوان كارمند اخيراً در اين اداره استخدام شده لطفاً جهت آشنائي به ما نيز معرفي نمائيد.
صفحه: [1]