خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5761 سوال توسط 182970 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: Unredielddiva
صفحه: [1]
نويسنده سوال: اعتراض به جریمه  (دفعات بازدید: 508 بار)
mahtaj
ارباب رجوع
*
« : 11 خرداد 1388,ساعت 09:09:33 »

با سلام احتراما اینجانب جلال افشارمنش به برگ جریمه شماره 94916 اعتراض دارم درحالی که من باسرعت 85 کیلومتر در بزرگراه جنوبی ودر لاین آخر سمت راست حرکت میکردم 7000 تومان توسط ستوان دوم مجید صادقی  جریمه شدم و وقتی  دلیل را جویا شدم بابی اعتنایی پاسخ داد بعدا میفهمی و زمانی که دید من با 197 تماس گرفتم گفت برو تا بیشتر عصبانی نشدم بهت ارفاغ کردم باید 30000 تومان مینوشتم . آیا این برخورد صحیح است وایشان باید منت ارفاغ سر من داشته باشد آیا سرعت 85 در بزرگراه موستوجب این حرفهاست خواهشمندم رسیدگی بفرمایید
تلفن 09131407200
e mail mja7200@gmail.com
دولت الکترونیک
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #1 : 11 خرداد 1388,ساعت 09:36:02 »

با سلام
شهروند محترم شکوائیه شما به بازرسی استانداری ارجاع داده شده و در حال پیگیری است.
mahtaj
ارباب رجوع
*
« پاسخ #2 : 07 تير 1388,ساعت 08:39:04 »

با سلام حدودا 3 هفته از مطرح شدن اعتراض بنده به جریمه ناحقی که برای من نوشته شده میگذرد وهنوز پاسخی دریافت نکرده ام آیا رسیدگی به این موضوع چقدر زمان نیاز دارد ؟چنانچه رسیدگی به این اعتراض درحدود اختیارات شما نمیباشد خواهشمندم اعلام بفرمایید تا مسدع اوقات نشده وبا مراجع دیگر مطرح بکنم سپاسگذارم
دولت الکترونیک
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #3 : 13 تير 1388,ساعت 11:58:21 »

با سلام
شهروند محترم سوال مطرح شده مربوط به اداره ی بازرسی استانداری می باشد که توسط ستاد به حضورشان ارسال گردیده چنانچه مایل به تسریع در انجام امور و پیگیری شخصی می باشید به این حوزه مراجعه نمائید.
صفحه: [1]