خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5762 سوال توسط 183029 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: henrystephen615
صفحه: [1]
نويسنده سوال: عدم سکوت در جلسه امتحان  (دفعات بازدید: 285 بار)
nokia6610v
ارباب رجوع
*
« : 25 ارديبهشت 1388,ساعت 19:48:55 »

سلام. متشکر از جواب به سئوالم. من 2 ترم واحد کرمان مهمان بودم. بسیار امتحانات در ارامش و سکوت برگزار میشود. اما در این واحد بافت متاسفانه سالن امتحانات با چایخانه و گاها جالیز اشتباه گرفته میشود. بطوریکه شدیدا سر و صدا است و مراقبین و مسول جلسه برای برگزاری امتحان داد و فریاد میزنند  و از اول جلسه تا پایان جلسه این فریادها ادامه دارد و اعصاب ادم را بهم  میریزد. خواهش دارم این مسئله را بررسی و در صورت امکان  یک نفر ناظر از کرمان بصورت نامحسوس این مورد را در ایام امتحانات بررسی نماید
روابط عمومی دانشگاه
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #1 : 26 ارديبهشت 1388,ساعت 09:01:13 »

با سلام
به استحضار شما می رسانیم که مرکز استان در طول هر ترم ناظرینی را به تمامی مراکز و واحد های استان می فرستد تا از کیفیت برگزاری امتحانات اطلاع یابد. همچنین در فصل امتحانات همه ی رابطین مراکز و واحد ها در محل مرکز استان گرد هم می آیند تا با بررسی مشکلات ترم های گذشته، امتحانات را بهتر برگزار نمایند. می پذیریم که چند ترم گذشته نسبت به ترم های قبل تر آن، گاهی (البته کم) ناهماهنگی هایی پیش می آمد و آن هم به دلیل تعدد دوره های مختلفی است که در سال های اخیر به سیستم آموزشی دانشگاه اضافه شده است، اما تلاش همه این است که علی رغم افزایش حجم دوره ها و تعداد دانشجویان امتحانات به بهترین شکل ممکن برگزار شود.
با تشکر از پیشنهاد شما.
صفحه: [1]