خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5762 سوال توسط 183025 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: AssernBef
صفحه: [1]
نويسنده سوال: سند  (دفعات بازدید: 352 بار)
a123456
ارباب رجوع
*
« : 12 تير 1390,ساعت 06:27:53 »

با سلام وخسته نباشید .
لطفا به ریس اداره ثبت شهرستان زرند بگوید که وقتی یکی از پرسنل آن اداره به مرخصی یا ماموریت تشریف می برند یکی از کارمند ها را به عنوان جانشین آن شخص قرار به دهند تا پاسخگوی ارباب رجوها باشد این چند وقت 90 درصد پرسنل مشهد بودند زیارتشون قبول باشه
و اینکه چرا برای دریافت سند اینقدر مراحل پیچیده و طولانی مدتی قرار گذاشتن الان نزدیک به یک سال است دنبال سند زمین خود می باشم تا با آن وام ساخت مسکن بگیرم خونه بسازم ازدواج کنم > ولی هر دفعه که مراجع می کنم به من می گن بر یک ماه آینده بیا بعد از یک ماه هم که می یایم می بینیم فلانی رفته مشهد حال برو 10 روز دیگه بیا آخه ما جوان ها وقتی این چیزها رو می بینیم از هرچی کارمنده متنفر می شیم کاشکی ما هم در جامع مثل بعضی ها از نظر مالی تامین بودیم (قشر مرفه) تا وقتی وارد اداره ثبت زرند میشدیم برامون چای می رختن و با روی باز کارمون رو راه می نداختن .

حالا ما اینارو براتون نوشتیم و می دونیم شما هم کاری از دستتون بر نمی یاد . همین جوری محض راضی کردن دل خودمون نوشتم
لطفا جواب بدهید چرا این متن رو پاک می کنید حقیقت تلخه
HGholamrezazade
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #1 : 15 تير 1390,ساعت 08:57:32 »

ارباب رجوع محترم
لطفاً اولا مشخص و اعلام فرمایید تاریخی را که طبق اظهار شما پرسنل اداره مربوطه 90 درصد آن در مرخصی بوده اند  ثانیا شماره پلاک فرعی و اصلی و بخش مربوط به پرونده مورد نظر خود را اعلام فرمایید تا بررسی گردد.
a123456
ارباب رجوع
*
« پاسخ #2 : 19 تير 1390,ساعت 06:33:58 »

با سلام و خسته نباشی
خداوند حکیم و دانا  : بهتر از هر کس به همه مسائل آگاه است .
خداوند به همه خدمتگذاران به اسلام و مسلمین اجر عنایت فرماید.
 سکوت
HGholamrezazade
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #3 : 19 تير 1390,ساعت 08:09:27 »

.
صفحه: [1]