خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5762 سوال توسط 183020 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: MayoloTor
صفحه: [1]
نويسنده سوال: آزمون استخدامي استانداري  (دفعات بازدید: 79 بار)
pourbagheri
ارباب رجوع
*
« : 30 خرداد 1390,ساعت 12:28:23 »

با سلام و خسته نباشيد اينجانب فارغ التحصيل رشته مهندسي صنايع، در آزمون استخدامي استانداري جهت اداره گمرك رفسنجان ثبت نام نمودم . در آگهي استخدام رشته هاي مورد نياز جهت اين اداره، مهندسي صنايع و كامپيوتر قيد شده بود در حاليكه در آزمون، سئوالات تخصصي فقط مرتبط با رشته مهندسي كامپيوتر بود و پاسخ به آنها براي بنده كه در رشته ديگري تخصص داشتم مشكل بود. و اين سئوال را دارم كه با توجه به اينكه در آگهي، رشته مهندسي صنايع نيز ذكر شده بود چرا سئوالات تخصصي مرتبط با اين رشته ارائه نشده بود؟ در واقع وجود ارتباط كليه سئوالات تخصصي با مهندسي كامپيوتر فقط فارغ التحصيلان اين رشته قادر به قبولي در آزمون خواهند بود و به فارغ التحصيلان مهندسي صنايع ظلم شده است.و اگر رشته مهندسي كامپيوتر فقط مورد نياز بوده پس چرا ديگر رشته مهندسي صنايع نيز در ليست رشته‌هاي مورد نياز قيد شده است؟ اينجانب نسب به طراحي سئوالات تخصصي اداره گمرك اعتراض دارم و تقاضاي رسيدگي و بررسي اين موضوع را دارم. باتشكر
معاونت برنامه ريزي
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #1 : 07 تير 1390,ساعت 11:19:26 »

با سلام
درخواست شما بدلیل ارتباط موضوع کتبا طی نامه شماره 3314/5/68 مورخ 4/4/90 به معاونت محترم توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ارسال گردید
صفحه: [1]