خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5762 سوال توسط 183018 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: waispalliff
سیستم پاسخگویی مسئولین به مردم استان کرمانارگان ها و نهادهاشرکت ملی صنایع مس ایران (مسئول پاسخگویی: mess)آیاحقوق ومزایای ونحوه اعطای احکام پرسنل قرارداد2430بااستخدامی های جدیدفرق میکنه
صفحه: [1]
نويسنده سوال: آیاحقوق ومزایای ونحوه اعطای احکام پرسنل قرارداد2430بااستخدامی های جدیدفرق میکنه  (دفعات بازدید: 350 بار)
2430
ارباب رجوع
*
« : 23 خرداد 1390,ساعت 17:53:33 »

بسمه تعالی
باسلام اینجانب یکی از پرسنل قرارداد 2430 می باشم که دارای مدرک لیسانس و نیز با سابقه کار حدود چهار سال در مجتمع مس سرچشمه بوده که در آزمون استخدامی شرکت مس در سال 1389 نیز شرکت کرده و در مرحله اولیه (آزمون) قبول شده بودم ولی در مرحله مصاحبه به جهت عدم مطابقت جزئی سابقه بیمه با اطلاعات ثبت شده خود احضاری در روز ثبت نام از انجام مصاحبه با اینجانب جلوگیری به عمل آمد حال از شما مسئولین محترم خواهشمند هستم که به این سوال بنده پاسخ دهید که آیا تفاوتی بین پرسنلی که از طریق آزمون جذب شده باپرسنلی که به اصطلاح تحت عنوان قرارداد 2430 مشغول به کار هستند چه در حال و چه در آینده و چه از لحاظ حقوق و مزایا و چه از لحاظ اعطای احکام وجود خواهد داشت یا خیر ؟ واگر اینگونه باشد آیا رواست من لیسانس با چهار سال سابقه کار در مجتمع مس سرچشمه که در حال حاضر نیز با دادن تعهدی که آخرین مدرک تحصیلی ام دیپلم است و به عنوان قرارداد 2430 مشغول به کار هستم در پایین دست نیروی جدید الورود هم مدرک خودم (که از طریق آزمون جذب شده است) قرار گیرم ؟ (چه از لحاظ حقوق و مزایا و چه از لحاظ اعطای احکام )         
mess
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #1 : 01 تير 1390,ساعت 10:32:55 »

در حال تهيه پاسخ
صفحه: [1]