خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

 
جستجوی پیشرفته

5762 سوال توسط 183017 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: e.sourani
سیستم پاسخگویی مسئولین به مردم استان کرمانوزارت جهاد کشاورزیاداره كل منابع طبیعی و آبخیزداری (مسئول پاسخگویی: talebi poor) مدیر کل محترم منابع طبیعی بیت المال بیش از گذشته به شما احتیاج دارد
صفحه: [1]
نويسنده سوال: مدیر کل محترم منابع طبیعی بیت المال بیش از گذشته به شما احتیاج دارد  (دفعات بازدید: 391 بار)
جهانداری 75
ارباب رجوع
*
« : 18 خرداد 1390,ساعت 09:17:45 »

 مدیر کل محترم منابع طبیعی استان
 باسلام
 همانطور که استحضار دارند منابع طبیعی شهرستان بافت بدون هیچ گونه چشمداشت دست قویی در تارج بیت المال دارد و قطعا دستورات و سفارشات رابطین نیز در این زمینه بی تاثیر نیست و جای تاسف اینکه نتها اراضی تخریب شده  و متصرفه قبلی خلع ید نشده اراضی دیگری با ترفندی مضحکانه با عنوان مشارکت مردمی نیز به خانواده  همان زمین خوار تحویل داده شده است و  قعا این  عوامفریبی بیش نیست . واقعا درخت بومی محلی 15 ساله  بادام کوهی که منبع درامد بیشتر مردم فقیر روستا است  از بین می برند وجایش بادام شیرین می کارند که در این خشکسالی اگرهم سبز شوند و قطعا پشت این پرده افکار خطر ناکی نهفته است که بیت المال را فدای سوئ استفادههای شخصی می کند و قطعا وظایفی خطیر برعهده شما خواهد بود خواهشمندینم این دستان پلید را از این منابع خدادادی جدا کنید و بیت المال به عموم برگردد زیر آن بادمهای کوهی  منبع درامد مردم روستا است زیرا شما حافظ بیت المال هستید  باتشکر
talebi poor
مسئول پاسخگویی
*****
« پاسخ #1 : 18 خرداد 1390,ساعت 12:42:18 »

باسلام

           مشکلی که ذکر نمودید جهت پاسخگویی به مسئولین مربوطه ارجاع گردید.
 
                                                                                                                                             باتشکر
talebi poor
مسئول پاسخگویی
*****
« پاسخ #2 : 01 تير 1390,ساعت 09:54:24 »

نويسنده محترم :
قطعاً با عنوان اين مطلب، دلسوزي و ابراز علاقه شما در حفاظت از عرصه هاي منابع طبيعي بر كسي پوشيده نيست و تخريب اراضي ملي توسط متخلفين بسيار نگران كننده است.
اما زير سؤال بردن اداره تحت عنوان تاراج بيت المال، خارج از حيطه و تشخيص يك فرد عادي است كه اثبات آن نياز به دلايل و مستحكمات قانوني خاص دارد. ‍
از طرفي با عنوان اينكه اراضي خلع يد نشده است، بايد اعلام كرد كساني مي توانند در اين مقوله اظهار نظر نمايند كه علاوه بر داشتن تخصص و پايه علمي بالا داراي اطلاعات كافي و وافي بوده و بسيار منطقي و استوار بر دلايل و مستندات واضح و روشن باشد زيرا تا بحال از عرصه مورد نظر حتي يك متر توسط اين اداره به كسي واگذار نشده و اداره منابع طبيعي و آبخيزداري شهرستان بدليل حساسيت منطقه و جلوگيري از هر گونه تخريب و تصرف و در راستاي اهداف سازماني تعريف شده پروژه بيولوژيك آبخيزداري را با استفاده از توان و پتانسيل افراد بومي در منطقه اجرا نموده است.
ضمناً بايد توجه داشت كه واگذاري اراضي نيز از حيطه وظايف اين اداره خارج بوده و در اختيار مديريت امور اراضي است. علي ايحال استفاده از كلماتي كه باعث تشويش افكار عمومي مردم و خدشه دار كردن ذهن جامعه و جو سازي عليه مسئولين يا ادارات آن هم در حكومت جمهوري اسلامي گردد تحت هيچ شرايط پذيرفته نخواهد شد.
شايان ذكر است در عرصه هاي منابع طبيعي كه بيش از 85 درصد عرصه استان را شامل مي شود ممكن است تخلف يا قطع اشجار اتفاق بيافتد كه قابل پيگيري است و بهتر آن است كه افراد دلسوز در همان زمان همكاري لازم را معمول دارند و بي شك با عواملي كه قصد هر گونه سوء استفاده را داشته باشند برخورد خواهد شد.
در هر حال زير سؤال بردن حيثيت افراد و يا خدمتگزاران نظام جمهوري اسلامي در هر كجا و هر مقامي هستند بدور از انصاف و تأسف بار است و رنگ و بوي انتقام جويي را دارد لذا بهتر است با كسب اطلاعات دقيق تر و با مراجعه به افراد مسئول و آگاه از كم و كيف قضيه مطلع شده و با آگاهي كامل اظهار نظر نمائيم. لذا ما هم به نوبه خود از افرادي كه ما را در جهت حفظ و حراست از عرصه هاي منابع طبيعي و انفال كه متعلق به عموم است ياري نمايند قدرداني و تشكر مي نمائيم. در پايان توصيه خود را در جهت شفاف سازي و ارائه گزارش مستند و عاري از هر گونه تهمت و افترا اعلام نموده و بايد مواظب باشيم كه خداي ناكرده پرونده اعمالمان خدشه دار نگردد. از خداوند منان خواستارم كه ما را در مسير صلح و دوستي و مهر ورزي و عدالت محوري ياري نمايد. 
‍‍‍
صفحه: [1]