خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5759 سوال توسط 182924 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: WenInteds
صفحه: [1]
نويسنده سوال: استخدام  (دفعات بازدید: 716 بار)
rozene
ارباب رجوع
*
« : 06 فروردين 1390,ساعت 07:48:26 »

باسمه تعالی

با سلام و خسته نباشید .

احتراما به استحضار می رساند این جانب علی ملایی رابری مدت شش سال در کارخانه ذوب خاتون آباد کار می کردم که بعد از یکسری جنجال هایی که اهالی

آن محل بوجود آوردند  بنده و یکسری دیگر از همکارانم از کار خود  کنار گذاشته شدیم و الان مدت هفت سال است که بیکار می باشم از آنجایی که بنده

مسئولیت یک خانواده چهار نفری را عهده دار می باشم از عهده دخل و خرج خانه ام باز مانده ام در صورتی که بنده یک جوشکار حرفه ای می باشم و گواهینامه

فنی و حرفه ای هم دارم  و بار ها به ریاست محترم جمهور هم نامه داه ام که نامه ام را به شرکت مس ارجاع داده اند که اگر چنانچه استخدامی صورت گرفت

بنده در اولویت باشم لازم به ذکر است بنده برادر شهید و برادر جانباز هم می باشم اما متاسفانه در استخدامی که اخیرا انجام شد بنده با وجود داشتن همه

شرایط  جزو استخدام شدگان نبودم و البته برای مصاحبه هم رفته بودم نمی دونم چکار کنم   09139476345

mess
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #1 : 20 فروردين 1390,ساعت 13:28:47 »

بنام خدا
با سلام با توجه به اينكه طرحهاي توسعه مس در حال راه اندازي است به احتمال بسيار امكان جذب تعداد ديگري از جويندگان كار در آينده وجود دارد كه از طريق جرايد عمومي به اطلاع خواهد رسيد.
rozene
ارباب رجوع
*
« پاسخ #2 : 13 ارديبهشت 1390,ساعت 07:46:59 »

با سلام

من میگم چرا پارتی بازی می کنید ؟شما میگید در آینده امکان جذب وجود دارد . چرا دروغ میگید؟

mess
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #3 : 28 ارديبهشت 1390,ساعت 11:55:23 »

با سلام با توجه به تعداد زياد متقاضيان ومحدوديت ظرفيت پذيرش طبيعي است كه امكان جذب همه آنها در اين مرحله وجود نداشته است انشاالله راه اندازي طرح هاي توسعه ظرفيتهاي جديدي براي اشتغال ايجاد مي كند.
mess
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #4 : 17 ارديبهشت 1391,ساعت 13:48:05 »

با سلام،
            نظر به آگهي دعوت به همكاري شركت ملي صنايع مس ايران شما مي توانيد جهت اطلاع وثبت نام به http://azmoon2.karasa.ir مراجعه فرماييد.

با تشكر
صفحه: [1]