خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5758 سوال توسط 182913 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: mjdprseafnw
صفحه: [1]
نويسنده سوال: خط پرواز كرمان - دبي  (دفعات بازدید: 799 بار)
افشين-ع
ارباب رجوع
*
« : 20 آذر 1387,ساعت 00:33:17 »

با سلام - من يك كرماني ساكن دبي هستم . مدتهاست كه خط پرواز كرمان دبي متوقف شده ! و ما مجبوريم براى مسافرت به كرمان از شهرهاى اطراف مانند بندر عباس . شيراز و ... و بعضا" با صرف هزينه و مشكلات فراوان سفر كنيم ... سؤال من از مسئولان محترم اينه كه با توجه به اينكه كرمان خود داراى يك شركت هواپيمائی (ماهان) است چطور يك پرواز به دبي حتى ماهى يكبار ندارد ولى شهرى مثل شيراز يا بندر عباس روزى چندين پرواز از دبي و بالعكس دارند !!!؟؟؟                         
                                                              با تشكر     افشين - دبي
airport
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #1 : 29 آذر 1387,ساعت 09:27:32 »

بسمه تعالی

برادر گرامی وهمشهری جناب آقای افشین- ع

باسلام وتحیات

برابر درخواست شرکتهای هواپیمائی مستقر مبنی بر برقراری خطوط پروازی داخلی وبین المللی پس از حصول واحراز شرائط فنی وعملیاتی قطعا از سوی این اداره کل نسبت به موافقت وانجام امور پشتیبانی مربوطه همچون سنوات گذشته اقدام لازم صورت خواهد گرفت.

بدیهی است تا این زمان درخواست برقراری پرواز مجدد به دبی توسط شرکتهای هواپیمائی مستقر ومجری واصل نگردیده وعلیرغم اعتقاد مسلم این اداره کل به ارائه بهترین والبته تسهیل در خدمت رسانی به عموم همشهریان وهم استانی های معزز کما فی السابق آمادگی کامل درخصوص پذیرش درخواست برقراری پرواز مجدد به دبی را به لطف خدا خواهد داشت .

اجرکم علی ا...
                                                                              سید عبدالمجید روح الامینی
                                                                          مدیر کل فرود گاه های استان کرمان
صفحه: [1]