خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

 
جستجوی پیشرفته

5758 سوال توسط 182911 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: NewYorkFan
صفحه: [1]
نويسنده سوال: رعایت حقوق و احترام شهروندی  (دفعات بازدید: 221 بار)
شهروند بافت
ارباب رجوع
*
« : 11 اسفند 1389,ساعت 13:30:00 »

بسمه تعالی
  حضور محترم : معاونت استاندار کرمان  -با سلام و احترام و آرزوی موفقیت برای دولتمردان عزیز و مردمی به استحضار می رساند در صورتیکه رهبر معظم انقلاب و ریاست محترم جمهوری و سایر دولتمردان با آن همه تواضع و فروتنی به مردم احترام و خدمت می نمایند باید در یک شهر کوچک بعضی مسئولین و کارکنان زیر مجموعه آنان باید متکبرانه طلب کار مردم باشند و با اعمال غیر قانونی یا پاسخگو نباشند یا با مطالب کذب رفع رجوع نمایند و مراجعین را سر بدوانند . که یک  نمونه اش رفتار غیر قانونی مامور شهردای بافت و بردن تابلویی (که به خودرو تکیه داده شده تا داخل جعبه خودرو  بگذاریم و به منزل ببریم) در یک چشم بهم زدن توسط فردی با ماشین شخصی برده میشود و بعد از 5 روز دوندگی فرد مذکور شناسایی و بعد با مراجعه به شهرداری بافت بگوید در راستای وظیفه بوده باید به این نوع کارکنان گفت چه کسی  این وظایف عجیب و غریب را به شما یاد داده که به جای رفع سد معبر قانونی در بلوار بهشتی و سایر خیابانها ی بافت که معلوم نیست به چه خاطر حقوق مردم را ضایع و از آنها چشم پوشی کرده اما  وسیله مردم راکه برای حمل کذاشته اند. ببرید . آنهم بدون هیچ اثر و نشانی، در کجای ایران این قانون است .
1-ایا مامور شهرداری می تواند تابلویی که قصد حمل آنرا داریم در یک لحظه بدون اینکه اطلاع دهدوبا خودرو شخصی ببرد و صاحب او نفهمد چه  کسی وسبله او را برده .
2- آیا هنگام بردن وسیله شهروندان نباید اطلاع رسانی یا صورتجلسه شود .
3- آیامامور شهرداری می تواند برای توجیه کار غیر قانونی خود ،ادعای رفع سد معبر را بطور کذب اعلام کند ،در صورتیکه مردم بافت با چشم خود در بلوار بهشتی و بعضی خیابانها شاهد سد معبر واقعی هستند و شهرداری هم کاری نمی کند .
4-آیا شهرداری نمی تواند کسی را برای این کار گسیل دارد که با احترام نسبت به مردم رفتار داشته باشد و با رفتار و زبان مناسب  انجام دهد .
5-شورای شهر بافت مگر شما منخب مردم نمی باشد که نظارت بر شهرداری داشته باشید .
6-از چه طریق و مرجعی می توانیم این ضعف ها را پیگیری و احقاق حق نماییم.در صورتیکه مراجعه به خودشان آب در هاون کوبیدن است .
                             
                                                                                                            با احترام – شهروند بافت
صفحه: [1]