خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5759 سوال توسط 182901 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: fordwilliam533
صفحه: [1]
نويسنده سوال: حفظ پست ومقام باامضای زوری  (دفعات بازدید: 244 بار)
خبرنگار
ارباب رجوع
*
« : 30 مهر 1387,ساعت 18:14:14 »

دیروز دربیمارستان کاشانی جیرفت شاهد گرفتن امضاء از پرستاران درحمایت از ریاست محترم شبکه بودم و کسی که این نامه رابرای امضا می چرخاند به صورت کاملا روشنی پرستاران را تهدید می نمود و علت آن را مطالب نوشته شده درسایت فرمانداری ذکرمی کرد وبنده را مشتاق کرد مطالب را درسایت فرمانداری مطالعه کنم
حال آیا حفظ پست و مقام این قدرمهم است که به زور و مقام دیگران رامجبور به حمایت از خود کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میدانم که پست ومقام برای بعضی ها از نان شب باارزش تراست
درپایان به گوشه ای از نامه امیرالمومنین به مالک شما را سفارش می کنم
خدا را، خدا را، در باب طبقه فرودین:کسانی که بیچارگان‌اند از مساکین ونیازمندان و بینوایان و زمینگیران.در این طبقه، مردمی هستند سائل و مردمی‌هستند، که در عین نیاز روی سؤال ندارند.خداوند حقی برای ایشان مقرر داشته و ازتو خواسته است که آن را رعایت کنی، پس، در نگهداشت آن بکوش.برای اینان دربیت المال خود حقی مقرر دار و نیز بخشی از غلات اراضی خالصه اسلام را، در هرشهری، به آنان اختصاص ده.زیرا برای دورترینشان همان حقی است که‌نزدیکترینشان از آن برخوردارند.و از تو خواسته‌اند که حق همه را، اعم از دور ونزدیک، نیکو رعایت کنی.سرمستی و غرور، تو را از ایشان غافل نسازد، زیرا این‌بهانه که کارهای خرد را به سبب پرداختن به کارهای مهم و بزرگ از دست هشتن، هرگز پذیرفته نخواهد شد
صفحه: [1]