خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5759 سوال توسط 182900 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: Gutfrauct
صفحه: [1]
نويسنده سوال: تعيين تكليف دروس ارزشي و مهارتي  (دفعات بازدید: 544 بار)
mn200
ارباب رجوع
*
« : 13 ارديبهشت 1389,ساعت 13:07:03 »

با سلام ،
اينجانب دانشجوي رشته كامپيوتر هستم كه سال 86 براي ما مشخص كردن كه بايد برويم و دوره icdl را بگذرانيم و به آموزشگاههاي بيرون مراجعه كرديم مبلغ 70 هزارتومان جهت ثبت نام در كلاس مبلغ 11 هزارتومان كتاب خريديم مبلغ 10 هزارتومان هم جهت امتحان فني حرفه اي تقريبا 100 هزارتومان خرج كرديم بعد اعلام كردن كه نيازي نيست پس تكليف ما چيه اينهمه خرج كرديم وقت گذاشتيم حالا هيچي در ضمن من خودم حدود 4 يا 5 ماه پيش يك نامه توي سايت  pnu ديدم در همين خصوص كه قرار تطبيق داده بشود با دروس اختياري من خيلي خوشحال شدم ولي متاسفانه پرينت تهيه نكردم و به دانشگاه هم كه مراجعه مي كنيم مي گن نه هيچ خبري نيست اصلا همچين چيزي نبوده آخه پس ما چكار كنيم تو رو خدا اگه مي شه شما به گوش آقاي حميديان برسانيد . با تشكر
mn200
ارباب رجوع
*
« پاسخ #1 : 16 ارديبهشت 1389,ساعت 07:27:06 »

سلام آقاي مغفوري
دست شما درد نكنه والا من چشمام سفيد شد از بس هر روز براي جواب سايت رو چك كردم شانس ما ديگه ................
روابط عمومی دانشگاه
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #2 : 18 ارديبهشت 1389,ساعت 08:56:27 »

با سلام :  رو یکرد د انشگاه به سمتی است که جواب کلیه ارباب رجوع داده شود شما اعلا م کنید که  در دانشگاه به چه قسمتی مراجعه نمودید که جواب شمارا ندادند تا پیگیری شود ؟ وشما  به مسئول رشته خود مراجعه نمایید از دروس اختیاری مصوب رشته شما با ICDL  تطبیق داده می شود . با تشکر
« آخرين ويرايش: 20 ارديبهشت 1389,ساعت 08:20:15 توسط مغفوری »
صفحه: [1]