خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5758 سوال توسط 182882 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: zacheryayers49
سیستم پاسخگویی مسئولین به مردم استان کرمانمخفیآرشیوستاد اجرایی دولت الکترونیک (مسئول پاسخگویی: دولت الکترونیک)لطفا به مسئولین ادرات تذکر دهید جواب سوالات را در همینجا بدهند !!!
صفحه: [1]
نويسنده سوال: لطفا به مسئولین ادرات تذکر دهید جواب سوالات را در همینجا بدهند !!!  (دفعات بازدید: 196 بار)
m_tayyebifar
ارباب رجوع
*
« : 31 فروردين 1389,ساعت 21:55:54 »

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما مسئولین محترم دولیت الکترونیک کرمان
ااینجانب چندین مورد سوال را در این  سامانه پیگیری کرده ام و متاسفانه هر چه بیشتر پیگیری می کنم بیشتر نا امید می شوم.چون بعضی از مسئولین که خیال ما و شما راراحت کرده اند و اصلا جواب نمی دهند.(فرمانداری کرمان) و بعضی ها هم جواب سوال را با موضوع در دست پیگیری است جواب می دهند و بعد از چند ماه که درخواست جواب می کنیم می فرمایند که به معاونت ......مراجعه شود( اینجانب دو موضوع به شهرداری کرمان انتقال دادم یکی در خصوص جایگاه های CNG  که پس از چند ماه فرمودند به معاونت ....شهرداری جهت پیگیری مراجعه شود و یک مورد هم در خصوص مشکلی که در طراحی و ساخت پل انتهای شهاب بود سوال کردم که بعد از چند وقت پاسخ گفتن دوستا ن عزیز شهرداری لطف فرمودند و گفته اند به معاونت فنی  شهرداری جهت پیگیری مراجعه کنم.
حال  به نظر شما با این اوصاف آیا این سامانه به اهداف خود در راضی کردن  مردم رسیده است یا بیشتر از قبل مردم را ناامید کرده است؟؟/

با تشکر
دولت الکترونیک
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #1 : 01 ارديبهشت 1389,ساعت 06:36:13 »

با سلام
راه اندازی سامانه پاسخگویی آنلاین مسئولین در جهت کاهش تردد به دستگاه های اجرایی استان و درنتیجه کاهش هزینه ها راه اندازی گردیده است.مسئولین نیز در انجام این امر می کوشند.اما ناگفته پیداست در حال حاضر برخی امور نیاز به مراجعه حضوری و فیزیکی شخص دارند که امیدواریم این موارد نیز با راه اندازی خدمات الکترونیک مرتفع گردند.
ضمنا شکوائیه شما به دستگاه های نامبرده جهت بازنگری در نحوه پاسخگویی ارسال گردید.امیدواریم ، همکاران ما را تا پیاده سازی کامل دولت الکترونیک استان حمایت و همراهی نمایند.
صفحه: [1]