خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5757 سوال توسط 182875 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: Frevairesse
صفحه: [1]
نويسنده سوال: خودرو فرسوده  (دفعات بازدید: 296 بار)
mohssen1359
ارباب رجوع
*
« : 25 اسفند 1388,ساعت 22:20:08 »

سلام - اينجانب  ساكن رفسنجان دارنده يكدستگاه خودرو فرسوده مدل56 مي باشم مطابق فراخوانهاي معاون ستاد تبصره 13 كشور  جهت ثبت نام از رفسنجان به مراكز اسقاط كرمان مراجعه نمودم كه با پاسخي ؟ كه بايد در طرحي بنام تسجيل شركت نمايم - كه بالاخره به هر بدبختي بود موفق شدم اطلاعاتي حاصل نمايم كه بر اين نتيجه رسيدم بايد به موسسه اي بنام رهگشا واقع در بلوار هوانيروز كرمان مراجعه نمايم و پس از مراجعه به انجا و چند ساعتي معطلي در پشت شيشه هاي باجه به من فرمي بنام بازديد دادند و گفتند ماشين خود را داخل محوطه بياورم تا نمي دانم گارشناس چي چي ؟ بازديد نمايد =هنگام وارد شدن نگهبان درب اجازه ورود نمي داد به يك بدبختي خودرو خود را وارد پارگينگ كردم بعد از يك ساعتي ديدم يك لباس شخصي جهت بازديد خودرو من امد ++ هي به من گير ميداد ميگفت چرا شيشه ترك دارد -رنگ ماشين رفته - چراغت شكسته -بالاخره ماشين منو بازديد نكرد و نكرد ==== ميخواهم بگم كل پولي كه دولت ميخواهد به من بدهد 1.500.000 هزار تومان است مني كه تمام زندگي ام با كرايه كشي از اين ماشين در مي ايد چقدر هزينه كنم تا ماشينم به دست خودم به دولت بدهم =چند ماهي هم هست به دليل توانايي نداشتن مالي جهت اصلاح خودرو خود = خودرو را در گوشه خانه ام زده ام===خواهشمنداست مرا ياري كنيد كه به كجا و.... جهت حل مشكلم مراجعه نمايم
معاونت برنامه ريزي
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #1 : 15 فروردين 1389,ساعت 10:31:15 »

یا سلام
موضوع مطرح شده بدلیل ارتباط  با معاونت محترم عمرانی کتبا به حوزه مذکور ارسال گردید
mohssen1359
ارباب رجوع
*
« پاسخ #2 : 20 ارديبهشت 1389,ساعت 21:34:08 »

با سلام
شما فرموديد به معاونت عمران ارجاع داده شده  در صورتي اين معاونت هنوز پاسخي نداده به چه شكل ديگر ميتوانم پيگيري نمايم
صفحه: [1]