خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5757 سوال توسط 182875 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: Frevairesse
سیستم پاسخگویی مسئولین به مردم استان کرماناستانداری کرمانحوزه مدیرکل استانداری (مسئول پاسخگویی: gov1)گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله من انچه البته به جايي نرسد فرياد است؟؟؟؟؟
صفحه: [1]
نويسنده سوال: گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله من انچه البته به جايي نرسد فرياد است؟؟؟؟؟  (دفعات بازدید: 775 بار)
hassan88
ارباب رجوع
*
« : 20 اسفند 1388,ساعت 11:38:55 »

بنام خدا
مي خواستم بپرسم اين سيستم پاسخگويي كه راه انداخته ايد كسي از مسئولين استان و شهرستانها كه جواب نمي دهد چه فايده بنده از شهرستان بردسير هستم و سئوالات خودم را مطرح كردم انتقاداتي داشتم گفتم اما كو گوش شنوا؟ كو جواب؟ براي شهرستان ها هم سايت راه انداخته ايد از جمله فر مانداري بردسير اما مراجعه بفرماييد به اين سايت اطلاعاتش مال قبل از و هيچي و هيچي؟ واقعا از اين سيستم ها چه بهره برداري مي شود؟ شايدم چون اكثر مسئولين اشنايي با اين سيستم ندارند يا دوست ندارند پاسخگو باشند. مثلا سايتي كه اقاي ده مرده استاندار محترم براي خودشان و اقازاده شان راه انداخته اند جز تعريف و تمجيد چيزي ندارد تازه ايميل ايشان هم غير فعال است انگاري فقط سايت را براي اشنايي و بيوگرافي راه اندازي كرده اند اخه چرا؟ دم از همه چيز مي زنيم مي گيم دولت عدالت محور دولت خدمتگزار استاندار خدمتگزار مسئولين خدمتگزار؟؟؟؟؟ اما اينها اگر در عمل باشه درسته وگرنه؟؟// بنده در اين شهرستان زندگي مي كنم قبل از انقلاب يك كارخانه قند ساخته شده با تمام امكانات جانبي اما بعد از انقلاب نه تنها نگهداري درستي نشده و حمايت كافي نشده بلكه به تعطيلي كشانده شده است و هر مسئولي گناه به گردن ديگري مي اندازد كارخانه اي كه اقتصاد شهرستان بوده است و به طور غير مستقيم در سطح كلان اشتغال زايي داشته است اما اكنون تعطيلي و بحران اقتصادي؟؟؟؟؟؟؟ بعد از انقلاب در شهرستان بردسير فقط دو سه كارگاه محدود و كوچك راه اندازي شده است ان هم اشتغالزايي اش روي هم صد نفر نمي شود اما اسم كارخانه روي انها گذارده اند مثل گلابگيري پنير پارس و فولاد و كارگاه ديگري نيست با بحران كشاورزي و خشكسالي ها و سرمازدگي هاي چند سال اخير كشاورزي و دامپروري هم در اين شهرستان تعطيل شده است دولت عدالت محور و خدمتگزار كجاست؟ اقاي استاندار چرا به شهر و شهرستان بردسير نمي ايد ايا فقط جنوب استان محروم است؟ ما در 60 كيلومتري مركز استان هستيم و محروم. محروم  از صنعت محروم از معدن محروم از خيلي از امتيازات. چرا نبايد در شهر ما كه در مسير جاده ترانزيتي بندرعباس قرار گرفته است صنعت گسترش يابد چرا در بردسير دو سه واحد صنعتي خيلي كوچك در حد كارگاه در طي اين سي سال بعد از انقلاب ايجاد شده است و در شهرستان هايي نظير رفسنجان سيرجان جيرفت و... هزاران واحد صنعتي ايجاد گرديده كه ديگر جاي ايجاد ندارند واقعا عدالت اين است سهم مردم اين شهرستان از انقلاب و امكانات ان چيست؟ چرا بايد در اين شهرستان اين همه بيكار باشد باور بفرماييد 70% مردم اين شهرستان بيكارند با بدبختي زندگي مي كنند اقاي استاندار چرا سري به ما نمي زنند چرا با مردم صحبت نمي كنند ايا فقط ايشان به فرمانداري سر مي زنند مشكلات و مصائب اين شهرستان را چه كسي بايد ببيند اقاي استاندار كه به نقل از سايت خودشان به فرموده مقام معظم رهبري صد مرده هستند چرا كمي به شهرستان بردسير بها نمي دهند مردم صبور مهربان ولايتمداري كه هميشه پشتيبان انقلاب و نظام و رهبري و ولايت بوده اند و هميشه در صحنه هاي مختلف اعم از دفاع مقدس و  انتخابات حضوري پرشور داشته اند ايا بعد از سي سال حق مردم اين شهرستان نيست كه نماينده مستقل داشته باشند تاكي بي عدالتي؟؟؟؟؟؟؟ اين مردم هم خدايي دارند و شما مسئولين بدانيد فرداي قيامت در محضر خداي متعال بايد پاسخگو باشيد امروز بيكاري در اين شهرستان بحراني جدي است كه فقر و فساد و اعتياد و... از تبعات ان است ايا گوش شنوايي نيست چشم بينايي نيست شما مسئولين در پيشگاه خداوند هم الان هم فرداي قيامت مسئول خواهيد بود ايا امكاناتي كه در اين شهر است در مركز استان هم هست در رفسنجان و سيرجان و... هست؟ راستش را بخواهيد اين قدر نوشتيم و گفتيم كه ديگر خسته شديم هر دولتي هر مسئولي امد و قول داد و رفت اما شما مسئولين بدانيد حرفهايتان ثبت مي شود فرداي قيامت بايد پاسخگو باشيد. گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله من انچه البته به جايي نرسد فرياد است
gov1
ناظر
« پاسخ #1 : 22 اسفند 1388,ساعت 14:03:13 »

باسلام

درخواست شما به فرمانداري بر دسير ارجاع گرديد .شماره نامه اعلام مي گردد.
صفحه: [1]