خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

 
جستجوی پیشرفته

3316 سوال توسط 2870 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: nathaniel
صفحه: [1]
نويسنده سوال: مسئول رشته  (دفعات بازدید: 164 بار)
سايه
ارباب رجوع
*
« : 26 بهمن 1388,ساعت 22:29:26 »

باسلام
چرا مسئول رشته هاي محترم سعي نمي كنن به جاي اينكه حاضرجوابي كنن و لج به لج دانشجو بذارن به اونها كمك كنن تا  يكي مثل من از ترس جرأت نكنه از ترس بره سؤال بپرسه؟
با همه اين احوالات مي خوام از زحمات مسئول رشته سابقم خانم شمس الديني صميمانه  تشكر كنم قشنگ  انشاءاله هرجا كه هست موفق و پيروز باشن
روابط عمومی دانشگاه
مسئول پاسخگویی
*****
« پاسخ #1 : 27 بهمن 1388,ساعت 07:55:52 »

با سلام
از انتقاد شما سپاسگزاریم. همان گونه که می دانید بخش مسئولین رشته ها شلوغ ترین بخش دانشگاه از لحاظ تعداد مراجعین محترم می باشد. گاهی از اوقات این حجم انبوه مراجعات ممکن است باعث خستگی گردد و باعث گردد که انسان نتواند آن طور که شایسته است به پاسخ گویی بپردازد. هر یک از ما هم اگر با چنین حجم انبوهی از مراجعات مواجه شویم ممکن است ناخودآگاه گاهی نتوانیم بخوبی انجام وظیفه کنیم. آنچه مشخص است این است که همه ی کارمندان دانشگاه در تلاشند تا بتوانند بهترین خدمات را ارائه نمایند و اگر خدای ناکرده شما با برخورد بدی مواجه شده اید از شما عذر خواهی می نماییم. همچنین به طور معمول این انتقادات به مراجع مربوط هم ارجاع و گزارش می شوند تا با تصمیمات بهتر، دانشگاه بتواند به دانشجویان عزیز خدمات بهتری را ارائه نماید. شما هم از پرسیدن سوال خود ترسی نداشته باشید و مطمئن باشید که بهترین پاسخ را دریافت خواهید کرد.
با تشکر.
سايه
ارباب رجوع
*
« پاسخ #2 : 30 بهمن 1388,ساعت 22:50:57 »

با سلام مجدد و عرض خسته نباشيد
توي كدوم دانشگاه توي كل دنيا تاريخ اعتراض يه درسو بعد از انتخاب واحد ميذارن؟؟؟
سه روزه منتظرم اعتراضم نتيجه بده تا بتونم انتخاب واحدمو تكميل كنم ولي خبري نيست كه نيست!!!
روابط عمومی دانشگاه
مسئول پاسخگویی
*****
« پاسخ #3 : 02 اسفند 1388,ساعت 14:08:09 »

سلام
اعلام تاریخ اعتراض بر اساس زمانی است که استاد به اداره امتحانات اعلام می نماید و دانشگاه در تعیین این وقت نقشی ندارد.
با تشکر.
صفحه: [1]