خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5758 سوال توسط 182889 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: ibivefaloyixe
صفحه: [1]
نويسنده سوال: هر برگ برابر با اصل 520 تومان؟!  (دفعات بازدید: 682 بار)
mehrdad55
ارباب رجوع
*
« : 12 بهمن 1388,ساعت 23:08:00 »

با سلام و خسته نباشید به مسئولین محترم
نمیدانم موضوع به سازمان ثبت اسناد  و املاک مربوط می شود یا دادگستری؟
چند روز پیش برای انجام کاری تعداد 14 برگ کپی شناسنامه را به دادگاه انقلاب بردم و  تقاضای برابر با اصل کردم که اعلام شد باید به دفتر خانه ها مراجعه شود و من هم مراجعه کردم و با خیال آسوده کپی ها را برابر با اصل کردم و هنگام حساب کتاب    متصدی اعلام کرد7280  که  اینجانب با شنیدن این مبلغ نزدیک بود سکته کنم گریه کردن گریه کردن گریه کردن گریه کردن گریه کردن
(دفعات قبل به ازای هر برگ فکر کنم 20تومان به دادگستری می دادم و یک عدد تمبر هم بر روی آن می زد در صورتیکه این دفعه حتی تمبر هم بر روی آن نزد خجالت کشیدن)
حال سوال من از مسئولین محترم اینست که بر طبق کدام آنالیز و محاسبه یک شبه قیمت را 25 برابر کرده اید؟؟؟ لااقل کم کم آنرا زیاد می کردید که مردم سکته نکنند

مسئولین محترم خواهشا اعلام نکنند بر طبق بخشنامه شماره ........مورخ 8/9/88

با تشکر شک شک شک
mehrdad55
ارباب رجوع
*
« پاسخ #1 : 14 بهمن 1388,ساعت 23:15:06 »

سلام
مسئولان محترم جواب ما را نمیخواهند بدهند؟؟؟ خجالت کشیدن خجالت کشیدن خجالت کشیدن خجالت کشیدن
HGholamrezazade
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #2 : 15 بهمن 1388,ساعت 09:30:04 »

به نام خدا

تصمیم فوق به استناد بخشنامه سازمان محترم ثبت اسناد و املاک کشور جهت تسریع در انجام برابر با اصل نمودن مدارک می باشد .
mehrdad55
ارباب رجوع
*
« پاسخ #3 : 18 بهمن 1388,ساعت 23:09:39 »

باسلام و خسته نباشید:
خدمت شما بالا عرض کردم که:

نقل قول
مسئولین محترم خواهشا اعلام نکنند بر طبق بخشنامه شماره ........مورخ 8/9/88

حرف من اینه که لااقل 5برابر میشد نه 25  برابر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا این جهت تسریع در برابر با اصل نمودن برای من مفهموم  نیست.شاید منظور شما اینه که اختیار به دفترخانه ها داده شده؟بحث من اینه که خود شما  حاضرید برای 10 برگ کاغد که تا دیروز 200 تومان پول برابر با اصل میشد امروز 5200تومان بپردازید؟؟؟؟؟
HGholamrezazade
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #4 : 21 بهمن 1388,ساعت 13:35:58 »

متقاضی محترم
با سلام

تقسیم فوق از طرف سازمان ثبت اسناد و املاک کشور می باشد و نظر به اینکه هزینه مربوطه نیز سالیان متمادی تغییر ننموده است بنظر این جانب افزایش ناشی از این موضوع می باشد. در صورت قانع نشدن از سازمان محترم ثبت اسناد و املاک کل سوال فرمایید .
صفحه: [1]