خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5758 سوال توسط 182885 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: Tupsutipata
صفحه: [1]
نويسنده سوال: قانون یا بی قانونی  (دفعات بازدید: 275 بار)
mosa
ارباب رجوع
*
« : 21 دي 1388,ساعت 09:50:48 »

با سلام

الان چند روز هست که یک چند تا مامور کارشون این شده که توی شهر میگردند و از دم به همه مغازه های موبایل فروشی اخطار پلمپ میدهند

این در حالی است که این شغل و این صنف نه اتحادیه درست و حسابی و تخصصی داره و نه قانون درست حسابی

بنده به عنوان یک جوان که 26 سالش هست  که  اس و پاس هست وارد این شغل شدم و لوازم جانبی موبایل میفروشم  اومدن میگن باید بری جوار بگیری

اخه جواز چی ؟؟ جواز شغلی که همه دارند  از سوپر مارکت بگیرید تا لوازم صوتی و تصویری تا کادئویی و ... هر جا میبینید قاب و محافظ گوشی  و شارژر

کیف و بند و کارت شارژ دارند میفروشند

کاش فقط میفروختند  بلکه باعث شکستن نا متعارف و بیش از حد قیمتها میشوند و باعث کسادی بازار ورونق این قشر از مردم ( البته اگر موبایل فروشها را جزو مردم حساب کنند)

نمونه اش یک سوپر 30 متر جلوتر مغازه خود من داره قاب و کیف و محافظ و شارژر میفروشه و با سود ناچیز و گاهی بدون سود فقط برای اینکه تبلیغی برای مغازه اش باشه

بعد میایند و هر روز یا از بازرگانی یا از صنف  میگن باید جواز بگیری باید ال کنی بل کنی

حالا که رفتیم دنبال جواز میبینیم چون اسم این کار بزرگ هست و میگن طرف موبایل فروشه   ودرامد میلیونی داره باید هزینه جوازش هم از همه بیشتر باشه

دیگه حساب نمیکنند که  همه موبایل نمیفروشند برخی هم  لوازم جانبی میفروشند  حتی همون موبایل فروش هم میبینی گوشی خرید  به فلان قیمت

شب میخوابه فردا بلند میشه میبینه تعرفه گوشی موبایل 20 درصد کاهش یافته بعد اگر 10 تا گوشی داشته باشه به غیر از اینکه سود نکرده 400هزار تومان  ضرر کرده   

میدونم گفتن این مطالب هیچ فایده ای نداره ولی حتی اگر یکی از مسولین هم بخونه کافیه که بدونند چه خبره و هی نگن خدمت خدمت

این مطلب هم پاک بشه برای من هیچ اهمیتی نداره 

موفق باشید

mosa
ارباب رجوع
*
« پاسخ #1 : 19 بهمن 1388,ساعت 11:20:00 »

یک پیشنهاد دارم برای مسولین

بهتره بساط اینجور بازیها را جمع کنید  مردم را سرگرم نکنین درسته مردم کرمان خیلی صبر دارند ولی احمق نیستند

یک سایت درست کردین مردم بیایند اینجا درد دل کنند وبعد هم یک نویسنده با ذوق میتونه راحت از این همه پستها وارسالها یک کتاب جذاب

بنویسه که بشه بهترین کتاب سال

این سایت را فقط برای بازی دادن مردم درست کردین وگرنه یک نظر سنجی بزارید ببینید چند نفر از این طریق مشکلشون حل شده

اقایون حتی زحمت به خودشون نمیدهند که اصلا یک نگاه به ارسالها بیندازند فقط ادعاشون ادم را میکشه

دولت الکترونیک

یعنی اندازه ای که به مردم کرمان ظلم میشه هیچ جای ایران نمیشه  مردمی با این همه قدمت و فرهنگ جایگاهشون باید اینجایی که الان هست باشه ؟؟

جایگاهی که وقتی مقام معظم رهبری طی سفر قبلی که اومدند فرمودند که کرمان یک دهات بزرگ است

صفحه: [1]