خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5756 سوال توسط 182836 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: Ovasselosse
سیستم پاسخگویی مسئولین به مردم استان کرماناستانداری کرمانمشاورین استاندار (مسئول پاسخگویی: مشاور)آشا شیوه برخورد با بنده در مورد استخدام صحیح است.
صفحه: [1]
نويسنده سوال: آشا شیوه برخورد با بنده در مورد استخدام صحیح است.  (دفعات بازدید: 199 بار)
حسین یوسفی
ارباب رجوع
*
« : 16 آذر 1388,ساعت 12:34:20 »

احتراماً به عرض میرساند اینجانب حسین یوسفی در آزمون استخدامی خرداد ماه 88 استانداری کرمان به عنوان متقاضی استخدام در فرمانداری شهربابک در رشته کارشناسی راه و ساختمان شرکت کرده و موفق به کسب حد نصاب نمره شدم، در ضمن استانداری کرمان ، مورخ 5/6/88 ، سه نفر را به عنوان نفرات قبول شده اعلام کرده که نامهای آنها : حمید محمودآبادی، مهدی هادوی قاسم آبادی ، حسین یوسفی میباشد؛ که مطابق مقررات باید از بین این سه نفر با انجام آزمون مصاحبه، یک نفر را به عنوان نفر اول و یکی دیگر را به عنوان نفر ذخیره اول و نفر سوم را به عنوان ذخیره دوم اعلام نمایند.
لذا این مصاحبه در تاریخ  18/7/88 انجام گرفت و نتایج آن از طریق معاونت پشتیبانی در اختیار کارگزینی قرار گرفت که نام هیچ یک از سه نفر قبول شده در این گزارش وجود ندارد. در ضمن نام آقایان مصاحبه کننده : آقای مهندس صانعی (معاون پشتیبانی استانداری، که بعد از اعلام نتایج مصاحبه بازنشست شدند) و آقای دکتر نادری ( معاون برنامه ریزی استانداری) و آقای نویدی( معاون نیروی انسانی استانداری) و آقای مکی آبادی( فرماندار شهربابک) و یک نفر دیگر که نام او را ندانستم، بودند؛ لذا اینجانب با تماس تلفنی با آقایان صانعی و نادری مطلع شدم که ایشان مطابق مقررات عمل کرده و نام افراد را به ترتیب اولویت به معاونت پشتیبانی استانداری معرفی نموده اند. و با پیگیری بیشتر این موضوع متوجه شدم که بخش کارگزینی از فرد دیگری قرار است مصاحبه به عمل بیاورد که او در آزمون استخدامی حد نصاب نمره را کسب نکرده است.
لذا با اعتقاد به اینکه دولت آقای احمدی نژاد حساسیت زیادی به عدالت محوری دارد ، خواهشمندم بنده را در این مورد راهنمایی نموده تا از ضایع شدن حق استخدام بنده و نیز قرار گیری افراد ناشایست در پستهای سازمانی جلوگیری شود.

مشاور
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #1 : 27 دي 1388,ساعت 12:09:31 »

با سلام موضوع در حال رسیدگی میباشد
صفحه: [1]