خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5756 سوال توسط 182807 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: biligoadody
سیستم پاسخگویی مسئولین به مردم استان کرمانوزارت راه و ترابریاداره كل راه و ترابری (مسئول پاسخگویی: mansari)مسئولین اداره کل راه وترابری استان وتمام بمی ها بخوانند وبدانند
صفحه: [1]
نويسنده سوال: مسئولین اداره کل راه وترابری استان وتمام بمی ها بخوانند وبدانند  (دفعات بازدید: 102 بار)
جهان آرا
ارباب رجوع
*
« : 20 بهمن 1390,ساعت 13:08:36 »

با سلام . من ابتدا تصمیم داشتم از طریق این سامانه  پیگیر مسئله ویابهتر بگویم معضل  جاده بم کرمان باشم وابتدا تصمیم گرفتم تا خواسته ها وپاسخ های قبلی رو بررسی کنم که روبرو شدم با  ماجرایی که بیش از 5 پاسخ داشتوعزیزی پیگیری کرده بود .  وشما سنگ تمام گذاشته بودید واقعا منصفانه نیست که در مسیر بم کرمان مردم جان خود را دارند از دست می دهند . وما شاهد قربانیانی هستیم که هرروزوهرشب خبر حادثه انان را میشنویم . میخواستم خدمتتان عرض نمایم که فلسفه وجودی اداره کل راه وترابری جنوب استان کرمان  براساس کار غیر کارشناسی بوده وفقط حکایت از این دارد که مجموعه همکاران شما در اداره کل استان بجای برنامه ریزی برای بهبود جاده های استان سرگرم رویاپردازی  برای جیرفت بوده اید . واکنون که سروصدای مردم درامده صحبت از غرض ورزی می نمائید . الان هم مشخص است که راههای استان کرمان هیچ سروصاحبی ندارد .برادر خداوند به درستی میداند پدرومادر چه کسی رو بیامرزد . البته بهتراست به تمام خانوادهایی که جان عزیزانشان را در راه بم کرما ن از دست داده اند (مثل خودمان ) تسلیت عرض نموده وبجای شما از ایشان غذر خواهی می نمایم . والسالام 
mansari
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #1 : 23 بهمن 1390,ساعت 08:04:40 »

با سلام  از ارتباط شما متشكريم
جاده بم يكي از مهمترين محورهاي استان است كه علي الرغم كار زياد انجام شده در آن در يكي دوسال اخير و مطالبات زياد پيمانكاران آن، متأسفانه با مشكل كمبود اعتبار مواجه است كه اميد واريم با عنايت مسئو لين استان و كشور اين مشكل مرتفع گردد.
صفحه: [1]