خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5756 سوال توسط 182803 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: OrnartyWhinty
صفحه: [1]
نويسنده سوال: افتتاح شرکت توزیع برق شرق استان کرمان  (دفعات بازدید: 131 بار)
جهان آرا
ارباب رجوع
*
« : 15 بهمن 1390,ساعت 16:26:39 »

با سلام واحترام
دوموضوع دارم یکی درخصوص نحوه  خرید اشتراک
با دردسرهای فراوان وقتی برای خرید انشعاب برق اقدام نمودم ومراحل قانونی را پشت سر گذاشتم وپس از پرداخت هزینه های انشعاب با موضوعی جالب برخوردم واینکه تا دوماه باید صبر کنم تا نسبت به وصل نمودن برق منزلم اقدام شود . کمبود کابل ایا توجیهی برای آن شرکت معظم دارد ویاشاید کابل مورد نظر جزء کالاهای وارداتی است این موضوع مرا ناراحت نمی کند . ناراحت انم که باید هزینه کابل قبل از کنتور را هم خودم بدهم
نظر کلی درمورد توزیع انرژی برق در شرق استان کرمان
اوضاع مناسبی نیست واین اداره که باچندتا کانکس آنهم بعد از حدود هشت سال با این نحوه خدمات دهی اصلا پذیرفتنی نیست
لطفا به این وضع اسف بار ارائه خدمات برق در شهر بم که دایعه استان شدن دارد خاتمه دهید .
اصلا چراباید ما فقط در حوزه انرژی با درآمدهای کلان آن در منطقه شرق استان با این مسائل روبرو باشیم
اگر شرکت مستقلی در شرق باشد کمترین فایده ان تامین نیاز روزافزون انرژی برق در شرق استان کرمان بخصوص راه اندازی نیروگاه سیکل ترکیبی خواهد بود
بامید استقلال شرق استان در حوزه توزیع والبته تولید برق
mrazavi
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #1 : 05 ارديبهشت 1391,ساعت 13:07:21 »

با سلام
احتراما در خصوص عدم وجو دكابل به استحضار مي رساند كه مشكل فوق در يك مقطع زماني خاص وجود داشته است(به دليل عدم نقدينگي و تامين اعتبار  ات لازم توسط شركت توانير)اما در حال حاضر مشكل فوق مرتفع گرديده است.در خصوص عدم تكميل ساختمان برق شهرستان بم انشاءا... مشكل فوق تا پايان سال جاري مرتفع خواهد گرديد
صفحه: [1]