خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5755 سوال توسط 182802 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: Untororew
صفحه: [1]
نويسنده سوال: جانباز  (دفعات بازدید: 454 بار)
mohsen15
ارباب رجوع
*
« : 12 بهمن 1390,ساعت 12:35:08 »

بسمه تعالی
حضور محترم :     مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثار گران کرمان                                                                                27/5/1390
با سلام و ادب به استحضار می رساند چه کسی باید جوابگوی این خیانت ها ی عمدی یا سهوی در بنیاد شهید باشد اینجانب مونس رحیم پور مرادی متولد 1346 صادره از بافت به مدت 12 ماه در جبهه های حق علیه باطل رزمنده بودم و از ناحیه سر و پشت دچار آسیب شدم و از سال 1385 تا کنون بالای 25 بار به اداره بنیاد شهید بافت رفتم که برای این بنده حقیر کاری انجام نداده اند شما را به خدا و روز محشر قسمتان میدم که فقط یک نگاهی به پرونده این جانب بیاندازید و چرا باید منی که رفتم جبهه و مصدوم شده ام نباید از مزایای جانبازی برای تحصیل فرزندانم و... استفاده کنم ؟؟و شخصی که دستش در اثر عواملی غیر از دوران  رزمندگی آسیب دیده از مزایای آن بهره مند باشد؟؟؟ از شما به عنوان مسئول محترم عاجزانه تقاضای بررسی و پیگیری پرونده خود را دارم.
                                                                                              با احترام -   مونس رحیم پور
v.vahidi
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #1 : 25 بهمن 1390,ساعت 13:31:42 »

با سلام به اطلاع مي رساند كه شما در تاريخ19/8/90 در كميسيون پزشكي تعيين درصد كه توسط مركز تشكيل شده است شركت نموده و فاقد درصد (0) شده ايد لذا اقدامي مقدور نمي باشد
mohsen15
ارباب رجوع
*
« پاسخ #2 : 26 بهمن 1390,ساعت 10:48:41 »

با سلام من اعتراض دارم آثار ترکش در پشت و پاهای من هست چطوری 0 درصد اعمال شده؟؟؟؟؟من اعتراض دارم برای رسیدگی مجدد احتراماً اقدام شود.با تشکر
« آخرين ويرايش: 30 بهمن 1390,ساعت 10:15:01 توسط v.vahidi »
v.vahidi
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #3 : 30 بهمن 1390,ساعت 10:14:16 »

با سلام شما درخواست خود را همراه با مدارك و مستندات و راي صادره به بنياد شهرستان تحويل دهيد تا پس از بررسي وكنترل مجدد در صورت تاييد جهت بررسي به بنياد مركز ارسال گردد
صفحه: [1]