خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5755 سوال توسط 182792 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: Creelaenlinna
صفحه: [1]
نويسنده سوال: زمین  (دفعات بازدید: 291 بار)
REZAKARAMOOZ
ارباب رجوع
*
« : 22 دي 1390,ساعت 21:36:11 »

با سلام و خسته نباشید.برای اجرای یک طرح پرورشی طیور نیاز به40هکتار زمین داریم.میخواستم بپرسم برای خریدن ان از امور اراضی باید شرایطی هم داشت؟قیمت زمین چگونه محاسبه میشود؟بهترین زمین برای کار ما زمین های پوشیده از ماسه بادی بین راه جوپار یا ماهان یااطراف ان است.ایا قابل واگزاری هستند؟اگه هستند چقر هزینشه؟باتشکر
REZAKARAMOOZ
ارباب رجوع
*
« پاسخ #1 : 24 دي 1390,ساعت 11:48:03 »

البته اینو هم عرض کنم ما برای کارمون نیازی به زمین حاصلخیز و کشاورزی نداریم.زمین مورد نیاز ما زمین بیابانی است و همینطور با پوشش ماسه ای فقط به مقدار خیلی کمی هم اب احتیاج داریم مثلا یه چاه اب کوچک.من فقط میخوام بدونم چه شرایطی برا واگزاری داره و اینکه این40هکتار چقدر برا ما هزینه داره با اب؟با تشکر از شما
REZAKARAMOOZ
ارباب رجوع
*
« پاسخ #2 : 24 دي 1390,ساعت 12:03:58 »

ببخشید.یه سوال دیگه هم دارم.من لیسانس برق از دانشگاه باهنر دارم ایا برای گرفتن مجوز پرورش شترمرغ مشکلی دارد؟ولی کاملا با پرورش شترمرغ اشنایی دارم.و اینکه اگر میشود ادرس چند مزرعه پرورش شترمرغ را بدهید تا بتوانیم برای خرید جوجه و مولد همکاری داشته باشیم
jahadkerman
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #3 : 06 بهمن 1390,ساعت 12:45:34 »

باسلام و احترام
براي درخواست زمين و درخواست طرح مورد نظر خود بايستي به مديريت جهادكشاورزي شهرستان محل مورد تقاضا مراجعه و پيگيري نمائيد . موفق باشيد .
صفحه: [1]