خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5755 سوال توسط 182791 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: preocoure
صفحه: [1]
نويسنده سوال: جایگاه ارزوئیه  (دفعات بازدید: 210 بار)
mobina
ارباب رجوع
*
« : 17 دي 1390,ساعت 00:07:15 »

با سلام من مسعود گیلانی از فارغ التحصیلان بیکار در سال 1385 و مجرد و به دلیل داشتن زمین ملکی کشاورزی در انجا درخواست تاسیس جایگاه را کردم وبنا به گفته ریاست جایگاه بافت اولین نفر بودم ولی اداره راه وترابری کرمان گفتند به کس دیگری دادند که هنوز راه نیافتاده خوب ما جوان وبدون بند پی بودیم حالا بچه من وقتی به مدرسه هم رفت این جایگاه راه نخواهد افتاد
payane
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #1 : 28 دي 1390,ساعت 12:28:50 »

جناب آقاي مسعود گيلاني

با سلام

احتراماً با عنايت به درخواست جنابعالي درخصوص احداث جايگاه سوخت در شهرستان بافت موارد به شرح ذيل جهت آگاهي ارسال ميگردد:

1-طبق آيين نامه اجرائي تبصره (1) ماده (17) اصلاحي قانون ايمني راهها و راه آهن مصوب سال 1379 احداث مستحدثات خدمات دهنده (ازقبيل جايگاه مواد روغني وسوختي،تعميرگاه،هرگونه فروشگاه و نظايرآن) به مسافران در حاشيه راهها تنها در قالب مجتمع خدماتي - رفاهي مقدور مي باشد.

2-از آنجا كه صدور مجوز احداث مجتمعهاي خدماتي - رفاهي زير نظر اداره كل حمل ونقل و پايانه هاي استان مي باشد،لذا ضروري است درصورت درخواست احداث مجتمع خدماتي - رفاهي  به اين اداره كل مراجعه و موقعيت دقيق درخواستي اعلام گردد تا درصورت تائيد موقعيت از لحاظ رعايت فاصله مناسب با ساير موافقت اصولي هاي صادره و ايمني نسبت به انجام ساير مراحل اداري اقدام شود.

صفحه: [1]