خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5753 سوال توسط 182728 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: alonzochambe24
صفحه: [1]
نويسنده سوال: حمل ونقل مسافر  (دفعات بازدید: 189 بار)
masood
ارباب رجوع
*
« : 03 دي 1390,ساعت 09:55:24 »

باسلام.
بنده یکی از رانندگان تاکسی مسافربری بین شهری هستم که در استان کرمان فعالیت میکنم. از سال1375 تنها شغل بنده رانندگی است و معاش خود وخانواده ام را با یک تاکسی پیکان کسب مینمایم. مسئولین محترم طی اقدامی که برای نوسازی ناوگان مسیر ما داشته اند هیچ تدبیری برای خودروهایی که سالها در این مسیر به مردم خدمات داده اند اتخاذ نکرده و ما رانندگان از این بابت از مسئولان مرتبط گله مند هستیم. چراکه ایشان میتوانستند به جای واگذاری خودروهای صفرکیلومتر به بازنشستگان و رانندگان نوپا ابتدا به مشکلات رانندگان سابقه دار رسیدگی فرمایند.
بنده واقعا متاسفم که نان زن و بچه من به لطف ایشان بسته است و ایشان ما را از توجه خود دریغ نموده اند. وقتی مسافران احساس میکنند خودروی پیکان دیگر امنیت ندارد خوب سوار نمیشوند و این حق بلامانع مسافرین است. اما در این بین فقط باید حق راننده ضایع گردد چراکه شرکتهای مسافری تهدید میکنند اگر کار نکنید کارت سوخت شما ابطال میگردد و...
امیدوارم در دولت عدالت محور شما هم کمی عادلانه با اقشار ضعیف برخورد نمایید.
payane
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #1 : 28 دي 1390,ساعت 12:31:42 »

باسلام

احتراما باستحضار ميرساند عليرغم پيگيريهاي متعدد انجام شده از سال 87 تاكنون هيچگونه تسهيلاتي جهت نوسازي ناوگان سواري كرايه فرسوده از سوي ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت كشور كه متولي نوسازي نازگان در كشور است در اختيار اين اداره كل قرار نگرفته است و در حال حاضرنوسازي ناوگان صرفا بصورت نقدي صورت ميپذيرد.

صفحه: [1]