خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5753 سوال توسط 182723 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: carlball821
صفحه: [1]
نويسنده سوال: سلام  (دفعات بازدید: 247 بار)
امیر1
ارباب رجوع
*
« : 14 آذر 1390,ساعت 05:52:57 »

با عرض سلام.
میخواستم بدونم در این مدت که من عضو نظام مهندسی شهرمون سیرجان بودم یک طرحی بودجه ای برای اینکه برای یه مدت کوتاه هم مارو مشغول کنه به شهر ما داده نشده؟من فوق لیسانس اصلاح نباتات هستم خیلی جاها دنبال کار رفتم پیدا نکردم.به شما میل میزنم میگید ما مجوز استخدام نداریم ولی وقتی به جهاد شهرمون میرم میبینم نیروی جدید گرفتن،بخدا گناه داریم امثال من یه کاری برایما بکنید حداقل 6سال از بهترین سال های عمرمون رو برا این رشته گذاشتیم حالا هیچ استفاده ای نمی کنید از دانش ما که هم برای شما خوب باشد وهم ما هم یه لقمه نون در بیاریم.از دوستانم در شهرهای دیگه هم پرسیدم میگن جهاد اونا هم نیرو گرفته، این چه نیرو گرفتنی هست که ما خبر نمیشیم؟دست شمادرد نکنه هر بار به هر جایی میلی زدم جواب دادید. ولی خواهشن یه کاری برای من انجام دهید فقط یه خط جواب میل نباشه؟ شما نمیدونید چه درد بزرگیه که بعد از 6سال دانشگاه رفتن و 2سال هم سربازی رفتن بازم سربار خونه وادت باشی.خونودا ه ای که اونا الانه از ما توقع کمک دارن نه اینکه هنوز هم دستمنو پیششون دراز باشه...تو رو به همون خدایی که عبادتش میکنید برای من کاری کنید.با تشکر
jahadkerman
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #1 : 19 آذر 1390,ساعت 10:51:30 »

با سلام و احترام
به استحضار ميرساند درحال حاضر هيچگونه مجوزي جهت استخدام وجود ندارد و در صورت اعلام مجوز از طريق سايت و رسانه ها اطلاع رساني انجام ميشود و جنابعالي مي توانيد با مراجعه به سازمان نظام مهندسي کشاورزي و منابع طبيعي از چگونگي مصوبه اخير مجلس شوراي اسلامي در خصوص ناظرين  کسب اطلاع نمائيد ، موفق باشيد .
صفحه: [1]