خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5759 سوال توسط 182722 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: darrellhobbs7867
صفحه: [1]
نويسنده سوال: هزینه سگهای هلال احمر  (دفعات بازدید: 340 بار)
aliahmad3000
ارباب رجوع
*
« : 07 آذر 1390,ساعت 06:25:34 »

با سلام من یکی از دانشجویان این مملکت هستم ، دیروز مربیان سگهای هلال احمر را دیدم که با سگهایشان برای تمرین امده بودند ،یکسری سوالها داشتم که از انها پرسیدم در بین این سوالها به نکته جالبی بر خور کردم که اولا این سگها روزانه 1000000 تومان هزینه غذایی انها می شود و جلب اینجاست وقتی از کاررایی این سگها پرسیدم فهمیدم که کارایی در حد صفر است و وقتی با یکی از مربیان سگها صحبت میکردم میکفت که مسئول سگها به ما که مربی زیر دست ان هستیم کار یاد نمیدهد ودنبال کارهای دیگر مانند زیراب همکاران را زدن و کارهای دیگر .... که من نمی توانم گناه دیگران را پاک کنم  و جالب بود که میکفتند پارتی هم در کرمان و هم در تهران دارد .
حالا وقتی من جوان برای چند میلیون نمی توانم ازدواج کنم چرا روزانه خرج سگهای هلال و مربیان انها میشود میگر مملکت ما حساب وکتاب ندارد که این خرجهای بی حساب و کتاب میشود ، تازه فهمیدم که 5 تا سگ دیگر هم میخواهند بگیرند با این وضعیت که این سگها و همچنین مربی و مسئول سگها که کاری به تعلیم سگها ندارد چرا این همه هزینه میکنند بابا بیان بدن به من بخدا ثوابش بیشتر از سگهایی است که نمی توانند ادم هم پیدا کنند .
من این نامه را به استانداری کرمان وهمچنین به هلال احمر جمهری اسلامی ایران میفرستم و بشدت پیگیر این هستم تا ببینم جناب استاندا و همچنین مسئولین هلال احمر جمهوری اسلامی ایران اولا ، در این مورد چه تحقیقی میکنند دوما اگر صحت دارد با کارمندانی که پول این مردم رابه سگهایی میدادند که عملا هیچ فایده ای ندارد چگونه است ایا با این همه پارتی جای خود مینشینند یا ...
با تشکر دانشجو دانشگاه باهنر کرمان
منتظر جواب شما هستم  aliahamd3000@yahoo.com
gov1
ناظر
« پاسخ #1 : 08 آذر 1390,ساعت 11:57:23 »

باسلام

درخواست شما به هلال احمر جهت پیگیری ارسال گردید.
صفحه: [1]