خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5758 سوال توسط 182719 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: Lomilibioge
سیستم پاسخگویی مسئولین به مردم استان کرمانسازمان هاسازمان اوقاف و امور خیریه (مسئول پاسخگویی: mtajrobekar)جواب در خصوص سو استفاده از اب وبرق مسجد روستای قناتغستان
صفحه: [1]
نويسنده سوال: جواب در خصوص سو استفاده از اب وبرق مسجد روستای قناتغستان  (دفعات بازدید: 480 بار)
ugd h;fv 313
ارباب رجوع
*
« : 30 آبان 1390,ساعت 12:26:40 »

سلام و خسته نباشید.
در خصوص سو استفاده از اب وبرق مسجد روستای قناتغستان همانطور که من و همه مردم روستا اطلاع دارند مغازه جنب مسجد به اجاره خادم مسجد است و هر ماه کرایه مغازه را به حساب مسجد واریز می کند و در خصوص هزینه آب و برق نیز باید گفت که ایشان علاوه بر هزینه آب و برق مغازه هزینه آب و برق مسجد را نیز پرداخت می کنند که انشاا... خداوند جزای خیر به ایشان عنایت فرماید.  هر کجا که نور باشد تاریکی هم وجود دارد وقتی که آقای حسین محمدی  برای مسجد زحمت می کشد عده ای حسود هم باید این جور حرف ها هم بزنند و چشم دیدن را نداشته باشند کسی که نیست به مسجد جامع رسیدگی کند مسجد هم بودجه ندارد که پول آب برق را بپردازد. پس مسجد هزینه هاش را از کجا پرداخت کند وقتی این جور آدمهای پیدا میشن و جلوی پیشرفت مسجد را میگیرند از دیگرون چه انتظاری باید داشت. در آخر من و مردم روستا از زحمتان بی دریغ و شبانه روزی آقای محمدی کمال تشکر و قدردانی را میکنم. و من الله توفیق
یا حق
mtajrobekar
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #1 : 06 بهمن 1390,ساعت 09:16:25 »

با سلام و احترام ، ضمن تشکر از زحمات آقای محمدی
با توجه به اینکه ایشان مغازه را از برق مسجد می چرخاند و هزینه های مسجد را هم می پردازد به نظر می رسد اگر هیئت امناء یا خود ایشان اقدام به خرید انشعاب آب و برق مجزا جهت واحد تجاری مسجد شود بهتر باشد.
صفحه: [1]