خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5758 سوال توسط 182719 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: Lomilibioge
سیستم پاسخگویی مسئولین به مردم استان کرماناستانداری کرمانحوزه مدیرکل استانداری (مسئول پاسخگویی: gov1)شکایت از اداره آب وفاضلاب روستایی وشهری شهرستان جیرفت
صفحه: [1]
نويسنده سوال: شکایت از اداره آب وفاضلاب روستایی وشهری شهرستان جیرفت  (دفعات بازدید: 106 بار)
moshayekhi
ارباب رجوع
*
« : 28 آبان 1390,ساعت 20:05:59 »

« : 21 آبان 1390,ساعت 23:30:26 »

سلام علیکم احتراما اینجانب  بعرض می رساند در سال 1375 یک فقره انشعاب آب 3/4اینچ در زمان آقای جوهری ریاست وقت امور مشرکین اداره آب وفاضلاب روستایی با توجه به نیازم خریداری کردم وتازمان تحویل وتحول منطقه کلرود وکهیوریه به آب فاضلاب شهری از لوله وکنتور 3/4 استفاده می کردم وهم اکنون هم کنتور بنده 3/4 اینچ می باشد .تاینکه سال گذشته متوجه شدم قبوض صادره از طره آب وفاضلاب شهری برای بنده 1/2 صادر شده وبلافاصله به اداره مربوطه مراجعه کردم واعتراض کردم مسئو لین وقت گفتند ما در پرونده شما مدارکی دال بر اینکه شما اشتراک 3/4 داشته باشید  ندیدیم واز اداره آب وفاضلاب روستایی استعلام کردند وآقای سمندی مسئول امور مشترکین پس از برسی کتبا اعلام کرد که اشتراک شماره940 مربوط به بنده 3/4 می باشد و حال حاضر مسئولین اداره آب وفاضلاب شهری می گویند اب فاضلاب روستایی به ماگفته ا ند که ما اشتراک 3/4 نفروخته ایم پس چطور به شما فروخته ا ند باید بصورت رسمی به ما اعلام کنند و بنده نزد ریس  آب وفاضلاب روستایی رفتم مشکلم را مطرح کردم آقای سنجری گفت ما هیچگونه مدرکی درا ینجا نداریم که جواب شما را بدهیم باید بروید کرمان جواب خود رابگیرید خواشمند است با توجه به ا ینکه در سال 1375 مبلغ زیادی از بنده بابت اشتراک3/4 گرفنه اند وبرای رضای خدا هم که شده از شما مسئولین محترم اداره آب وفاضلاب روستایی  تقاضای رسیدگی وبرگرداندن احقاق حق اینجانب را دارم .        باتشکر   جهانگیر مشایخ�
ازمسئولین استانداری استان می خواهم هره سریعتر به شکایت بنده رسیدگی کنند چونکه بنده مدت 8روز است از طریق این سامانه شکایت کردم ولی متاسفانه  تاکنون هیچ رسیدگی نشده . ناراحت ناراحت ناراحت عصبانی عصبانی متعجب? متعجب?
gov1
ناظر
« پاسخ #1 : 30 آبان 1390,ساعت 13:12:35 »

باسلام

درخواست شما به اداره شرکت اب فاضلاب کرمان  ارسال گردید.
صفحه: [1]