خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5757 سوال توسط 182697 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: DoorpHesocoto
سیستم پاسخگویی مسئولین به مردم استان کرماناستانداری کرمانحوزه مدیرکل استانداری (مسئول پاسخگویی: gov1)مشکل اخلاقی کارمند دفتر ارتباط مردمی استانداری
صفحه: [1]
نويسنده سوال: مشکل اخلاقی کارمند دفتر ارتباط مردمی استانداری  (دفعات بازدید: 233 بار)
chibegam?
ارباب رجوع
*
« : 28 مهر 1390,ساعت 22:56:30 »

جناب آقای محمدی که مثلا از قسمت محرمانه استانداری به من زنگ زدید و در مسائل شخصی بندهجستجو کردید اقای علی ابراهیمی کارمند دفتر ارتباطات مردمی نه تنها دست از کثافت کاری هایش برنداشته بلکه درصدد بهم زدن زندگی و اینده بنده است.ایشان را چگونه به عنوان محرم اسرار مردم قرار داده اید .او تصور می کند می تواند با نام استانداری از دختران و زنانی که بدلیل مشکلات زیاد به این واحد مراجعه می کنند اخاذی کند. با وقاهت تمام در محل کار بنده حضور یافته و چرندیاتی را تحویل مسئولین آموزش داده اند حتی مسئولین در محل کار بنده متوجه شدند ایشان یک روانی است و مشکلات اساسی اخلاقی دارد.به این انسان کثیف بفرمایید با ایجاد مزاحمت برای دیگران مقاصد شوم خود را دنبال نکند. عملکرد شما هیچ تاثیری در زندگی بنده ندارد.متاسفم برای دختری که همسر شما شده است. حتی علی ابراهیمی به خانم رحیمی نیا همکار خود تهمت های فراوانی را وارد نموده بود که من از بیان آنها شرمسارم.حتی بخدا واگذارت نمی کنم.احمق بی اصل و نسب
gov1
ناظر
« پاسخ #1 : 09 آبان 1390,ساعت 12:41:36 »

باسلام

این اتهاما ت می بایستی شخصا و با دلیل و مدرک پیگیری شود.
صفحه: [1]