خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5757 سوال توسط 182697 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: DoorpHesocoto
صفحه: [1]
نويسنده سوال: بی عدالتی شدید در شرکت توزیع برق شمال کرمان  (دفعات بازدید: 522 بار)
hamid_g
ارباب رجوع
*
« : 26 مهر 1390,ساعت 14:40:07 »

با عرض سلام و خسته نباشید . من یک کارمند سابق شرکتهای مشاور وابسته به توزیع شمال هستم. در این شرکتهای مشاور تابعه به شدت حق کشی میشود . اگر بررسی کنید میبینید که شرکت توزیع به یک نیروی کارشناس به فرض در یک دفتر طراحی ماهیانه یک میلیون تومان پرداخت میکند و زمانی که این قسمت از شرکت توزیع به بخش خصوصی واگذار میشود .پیمانکار حداقل دستمزد که معادل 317 هزار تومان است به کارشناس خود پرداخت میکند و زمانی که اعتراض می کند با پشتیبانی مدیران شرکت توزیع شمال از شرکت پیمانکار مواجع میشوید. در صورتی که با نظارت و مدیریت صحیح در دیگر استانها مانند اصفهان و مشهد پیمانکار تمام حقوق کارمند و کار گر  را رعایت کرده و حقوق و مزایای کارمندش کمتر از کارمند رسمی شرکت توزیع نیست. من دیگه توی سیستم کار نمیکنم  ولی  با خودم عهد بستم که تا بتوانم  برای مبارزه با این بی عدالتی و ثروت اندوزی شرکتهای مشاور  در کرمان تلاش کنم. از شما یک پاسخ منطقی و صحیح میخواهم؟ و مطمئن باشید اگر با پاسخ شما راضی نشوم پای بازرسی کشوری را به این شرکنت باز میکنم و مطمئن باشید در این دولت نهم هیچ حقی از کسی ضایع نمیشود.
fhoseinzadeh
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #1 : 28 مهر 1390,ساعت 11:19:11 »

باسلام واحترام پيگيري مي شود
fhoseinzadeh
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #2 : 23 آبان 1390,ساعت 08:40:13 »

باسلام و احترام
     درخواست شما مبني بر پاسخ به بي عدالتي شديد در شركت توزيع نيروي برق شمال استان كرمان " از طريق سايت استانداري به اين شركت واصل و مورد پيگيري قرار گرفت . لذا به استحضار مي رساند قرارداد كارفي مابين كارگر و كارفرما توافقي و در چارچوب قوانين اداره كار مي باشد و قياس نمودن آن با شاغلين استخدام در ساير سازمانها و منجمله اين شركت موضوعيتي ندارد زيرا دروحله اول اين شركت در ساختار سازماني كارشناساني به عنوان طراح ندارد واصولاحقوق ومزاياي افراد در چارچوب ضوابط و مقررات ابلاغي از سوي شركت توانير وبر اساس مدرك تحصيلي و سوابق وراندمان كاري تعيين مي گردد.لذا چنانچه احساس مي كنيدحق وحقوق شما از طريق شركت پيمانكاري طرف قرارداد رعايت نشده مي توانيد از طريق مراجع ذيصلاح باارائه مدارك و مستندات لازم پيگيري نمائيد.

صفحه: [1]