خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5746 سوال توسط 182525 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: JoippigtieW
صفحه: [1]
نويسنده سوال: مشکل در خرید انشعاب جدید !  (دفعات بازدید: 406 بار)
mehdi_ghp
ارباب رجوع
*
« : 27 مرداد 1390,ساعت 10:32:44 »

با عرض سلام و خسته نباشید.

یک ماه پیش در خواست خرید انشعاب جدید از طریق 121 دادم .مسئول بازدید دیوار حیاط در ناحیه پخ را در حریم تشخیص داد.بعد از مراجعه از من خواسته شد 200 هزار تومان علی الحساب واریز کنم و حدود یکماه تو نوبت بمانم. اما مشکل :

1.ملک من در تاریخ 1385/08/16 گواهینامه پایانکار آن صادر شده اما قانون جدید مبنی بر اخذ هزینه رفع حریم دو سال پیش برقرار شده یعنی حدود 1388وبه شهرداری رونوشت شده برای اعلام به مالک و یا ندادن مجوز به مالک برای اخذ پروانه ساخت در حریم ! یعنی بعد از پایان ساخت و ساز !

2.طبق پایان کار اعطایی شهرداری ملک صد در صد در محدوده شخصی ساخته شده .اینجانب حق دارم در زمینی که بابت آن سند ثبتی دارم طبق نظارت شهرداری ساخت و ساز کنم .پس من در حریم شخصی ساخت ساز کردم و در واقع اداره برق حریم شخصی من را متصرف شده !

3. در زمان نصب تیر چراغ برق بنا بر گواهی شاهد مسئول مربوطه بهیچ وجه با حدود کوچه و منازل آشنا نبوده ودر ابتدا محل تیر را در ملک من حفر کرده بود .در نبود اینجانب با اعتراض همسایه آن را جابجا کرد اما باز هم اشتباه ! توضیح اینکه استشهاد محلی و گواهی شاهد قابل اخذ میباشد.

4.انشعاب در خواستی اینجانب برای واحد دوم در طبقه اول است.سال گذشته یک انشعاب برای واحد اول همان طبقه دریافت کردم بدون هیچ مشکلی آیا آن زمان دیوار حیاط در حریم نبود ! در آن قسمت مورد نظر هیچ ساخت و ساز جدیدی انجام نشده  است! ظاهرا مسئولین بازدید نظر متفاوتی دارند !

5.در ابتدای امر برای اعتراض به اداره مراجعه کردم و متاسفانه با برخورد نامناسب برخی مواجه شدم !؟! ظاهرا برخی فراموش میکنند که همه اعضاء یک
شهر و دیراریم و وظیفه مان خدمت رسانی به هم وطن و هم شهریمان است.روزی خودمان نیز نیاز مند همکاری دیگران خواهیم شد.

6.یکی از مسئولین در جواب سوال من مبنی بر تجاوز اداره بر ق به حریم شخصی من گفت : "برو شکایت کن ! اگر ما مقصر باشیم سه سال باید تو نوبت باشی تا بیاییم تیر چراغ برق را تغییر بدیم! حالا میری سه سال تو نوبت یا 200 هزار تومن را پرداخت میکنی ... !!!!؟؟؟؟!!!  " خوب آقای عزیز مشخص است که مالک نمیتواند سه سال بدون برق باشد مجبور است هزینه اضافی را پرداخت کند !!

آیا بهتر نیست یک قانون قبل از ایجاد بطور کامل همه جوانب آن بررسی شود تا مفسده یا مظلمه ای نداشته باشد !

من و امثال من نباید تاوان اشتباه مامورین شما را بدهیم !!!!!!!!!!!!

درپایان از همکاری و رسیدگی شما متشکرم.
fhoseinzadeh
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #1 : 29 مرداد 1390,ساعت 07:47:58 »

با سلام پيگيري مي شود
mehdi_ghp
ارباب رجوع
*
« پاسخ #2 : 07 شهريور 1390,ساعت 18:38:08 »

سلام.
از روزی که فزمودید رسیدگی میشود .7روز میگذرد.لطفا بفرمایید پیگیری در چه مرحله ایست ؟
fhoseinzadeh
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #3 : 15 شهريور 1390,ساعت 10:53:02 »

باسلام و احترام
    درخواست شما دررابطه با واگذاري انشعاب برق از طريق سايت استانداري دريافت و مورد بررسي قرارگرفت لذا به استحضار مي رساند : براساس بند 35-4 آيين نامه تكميلي تعرفه اي برق شرايط واگذاري انشعاب برق متقاضي در ايجاد مستحدثات و تاسيسات خود ، رعايت حريم خطوط انتقال و توزيع نيروي برق مي باشد كه در صورتيكه جنابعالي در حريم شبكه ساخت و ساز نموده ايد برابر مقررات پس از رفع حريم بلافاصله نسبت به واگذاري انشعاب برق اقدام خواهد شد .
mehdi_ghp
ارباب رجوع
*
« پاسخ #4 : 21 شهريور 1390,ساعت 09:06:37 »

سلام.
فکنم پست اول کامل گویا نبود.جواب شما هم مثل سایر همکارانتان فقط از سر باز کردن است .ظاهرا پاسخگوئی فقط در ظاهر است !!
اگه پست اول را مجدد مطالعه کنید من توضیح دادم که ملک در جای خودش ساخته شده اما خط برق در حریم ملک است بنده مطمئن هستم در صورت شکایت
دادگاه در صورت رعایت عدالت و عدم رابطه بازی دولتی حق مسلم را به من میدهد. اما این مسئله وقت زیاد میگیرد .و هما نطور که همکار بسیار مودب شما گفته باید 3 سال تو نوبت باشم. بنده بر اساس وظیفه شرعی که دفاع از حق است اقدام کردم .بعد از این حساب با کرام الکاتبین است !!!   شکلک
fhoseinzadeh
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #5 : 23 شهريور 1390,ساعت 07:45:17 »

با سلام واحترا م  موضوع پيگيري مي شود
fhoseinzadeh
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #6 : 28 شهريور 1390,ساعت 12:58:23 »

باسلام و احترام
   درخواست شما دررابطه با پيگيري جهت دريافت انشعاب برق از طريق سايت استانداري دريافت و مورد بررسي قرارگرفت لذا به استحضار مي رساند : حسب بند 35-4 آئين نامه تكميلي تعرفه برق متقاضي در ايجاد مستحدثات و تاسيسات خود رعايت حريم خطوط انتقال و توزيع برق را بايستي بنمايد لذا رعايت حريم شبكه توزيع از شرايط واگذاري انشعاب مي باشد و در بخش دوم مبني برواگذاري انشعاب اول درهمان طبقه باتوجه به توضيحات داده شده مبني بر اخذ پايان كار در سال 89 خواهشمند است با مدارك ومستندات لازم به امور مشتركين توزيع برق كرمان مراجعه تا موضوع بررسي واعلام نتيجه گردد.

mehdi_ghp
ارباب رجوع
*
« پاسخ #7 : 31 شهريور 1390,ساعت 12:29:45 »

سلام.
لطفا پست اول را مجدد مطالعه کنید.پایان کار سال 85 گرفته شده.اما در مورد پیگیری دیگر لازم نیست.هزینه رفع حریم واریز مشکل برطرف و انشعاب خریداری شد.
برداشت من این است پیگیری شما جنبه دیگری غیر از رفع مشکل من دارد .از پاسخ گوئی شما متشکرم.
fhoseinzadeh
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #8 : 03 مهر 1390,ساعت 13:39:17 »

با تشكر
صفحه: [1]