خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5745 سوال توسط 182518 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: antedanuh
سیستم پاسخگویی مسئولین به مردم استان کرمانفرمانداری هافرمانداری جیرفت (مسئول پاسخگویی: jiroft)محاسبه تعرفه برق روستاهاي جنوبي دلفارد با تعرفه سردسيري غيره منقول
صفحه: [1]
نويسنده سوال: محاسبه تعرفه برق روستاهاي جنوبي دلفارد با تعرفه سردسيري غيره منقول  (دفعات بازدید: 499 بار)
m3
ارباب رجوع
*
« : 15 مرداد 1390,ساعت 15:31:30 »

با سلام  از مدير برق جيرفت بپرسيد: دليل صدور قبض برق ميليوني براي روستا هاي جنوبي دلفارد چيست ؟چندين بار به برق جيرفت مراجعه كرديم گفتند : تعرفه ها اصلاح مي شوند مي گويند تعرفه سردسيري محاسبه شده .واقعا15 كيلومتري جيرفت تعرفه سردسيري دارد. اخرتا كي بايد انتظاركشيد تا قبض برقهايمان اصلاح شوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
jiroft
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #1 : 12 مهر 1390,ساعت 22:19:55 »

باسلام هرگونه فیش که با رقم غیرمعمل ارایه گردیده است ابتدا به اداره برق تحویل شود وکارشناسان ضمن پاسخ موظفند به مشکلات مردم رسیدگی نموده در غیر اینصورت اقدام قانونی صورت می پذیرد
باتشکر
m3
ارباب رجوع
*
« پاسخ #2 : 12 مهر 1390,ساعت 22:49:28 »

اقا -خانم محترم من چه درخواستي داشتم جنابعالي چه جواب دادي يا مفهوم درخواستمن را نفهميدي يا ادم نا اگاهي هستي  خواستم بگويم روستاهاي فوق گرم هست نه سردسير  متعجب? متعجب? متعجب? متعجب? متعجب? متعجب? متعجب? متعجب? متعجب? متعجب? متعجب? متعجب? متعجب? متعجب? متعجب?
m3
ارباب رجوع
*
« پاسخ #3 : 13 دي 1390,ساعت 22:05:38 »

[/font]چرا مشکل را حل نمی کنی صورت مسئله را پاک نکن من میگویم قبض برقهای ما طبق گفته مسولین چون باغلشیر در تقسیمات جز بخش ساردوئیه  حساب میشود فکر کردن اب وهوای سرد دارد خواهش میکنم دستور دهید مشکل حل شود با تشکر
    jiroft
    مسئول پاسخگویی
    « پاسخ #4 : 30 دي 1390,ساعت 10:57:47 »

باسلام موارد مد نظر خود راکتبا به دهیار روستای باغعلیشیر جناب آقای علی رفیعی اعلام نمایید تا ایشان موضوع راتاحصول نتیجه پی گیری نماید در غیراینصورت تصویر نامه فرستاده شده به دهیاری را به فرمانداری با درخواست رسیدگی اعلام نمایید موضوعی را هم که قبلا مطرح نموده ای به اداره برق ارجا گردیده است اما دهیار در روستا نماینده وزارت کشور ومسئول پی گیری امور است
    صفحه: [1]